Leerlingenvervoer

Kinderen kunnen met de bus van en naar school worden gebracht. De bus rijdt ‘s morgens, ‘s avonds en op woensdagmiddag.

Op de bus is er begeleiding voorzien. De begeleider staat in voor de veiligheid van de kinderen van bij het instappen tot bij het uitstappen. De begeleider blijft op de bus.
De ouders dragen de volledige verantwoordelijkheid tot het kind ‘s morgens is opgestapt en zodra het kind is uitgestapt.
Kinderen waarvan de ouders hen niet opwachten aan de afstapplaats worden terug meegenomen naar school en worden naar de kinderopvang gebracht tenzij de ouders bij ondertekende verklaring meedelen dat hun kind alleen van de bushalte naar huis mag gaan.

Tarieven

Een jaarabonnement voor het busvervoer ’s morgens en ’s avonds kost voor het eerste kind 80 euro, voor het tweede kind 40 euro en een derde kind 20 euro.  Vanaf een vierde kind is het jaarabonnement gratis.

Wij bieden u de mogelijkheid om de betaling van het abonnement te spreiden over de 5 facturen die u om de twee van ons ontvangt.

Kinderen die eerder zeldzaam met de bus worden opgehaald of thuisgebracht, kunnen opteren voor een tienrittenkaart van 5 euro.  Deze tienrittenkaart wordt op de bus bewaard.